Руската стратегическа крилата ракета въздух-земя Х-101 е била свалена над Виницка

...
Руската стратегическа крилата ракета въздух-земя Х-101 е била свалена над Виницка
Коментари Харесай

Украйна: Свалихме руска ракета Х-101 с картечница


Руската стратегическа крилата ракета " въздух-земя "  Х-101 е била свалена над Виницка област в Украйна благодарение на картечница. Това заяви шефът на Виницката регионална военна администрация Сергей Борзов по време на видеообръщение сутринта на 15 март, съобщава агенция Укрінформ. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2659
" Що се отнася до крилатата ракета, която е била свалена преди два дни над територията на Виницка област. Тя е била свален с елементарна картечница. Тя е летяла доста низко. Уж тази Х-101 е " свръхсъвременна " и свръхскъпа ракета.

Виждаме с какво може да я смъкваме. Затова приканвам всички, които има с какво, пробвайте да я свалите. Те летят доста ниско и съвсем постоянно едновременно ", сподели Борзов.  

Той заяви още, че във Виницка област сутринта на 15 март е имало ракетен обстрел. Ракетата обаче е паднала в полето, потърпевши няма. 

" След като е бил осведомен, че 8 ракети, доста скъпи ракети, от тези, които са доста малко в запасите на Русия, са били изстреляни по Виница, Путин изпаднал в гняв, тъй като са му докладвали, че тези ракети са най-ценните и като цяло не са повече от 1000 ", споделя Грозев. 

Грозев означи също, че, евентуално, на Путин не се рапортува цялата картина за съветското навлизане, в частност обстоятелството, че на практика 100% от популацията се отнася отрицателно към съветските окупатори.

По думите на Грозев, хората по вертикала се боят от Путин да рапортуват такива неща. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР